Geruchten, geruchten en nog meer geruchten

Geruchten, geruchten en nog meer geruchten

De geruchten over de iPhone 6 blijven maar de ronde doen. Zo is het gerucht dat de iPhone 6 met het 4.7 inch scherm al in augustus in de winkel zou liggen niet waar gebleken. De officiële aankondiging dag zal, waarschijnlijk, 9 september zijn. Op deze dag zullen zowel de variant met het 4.7 inch scherm, als deze met het grotere 5.5 inch scherm gepresenteerd worden.

Helaas is dit het enige gerucht dat we enigszins als waarheid durven aan te kondigen. Hieronder zijn wat geruchten onder elkaar gezet die wat minder waarschijnlijk lijken. Maar wie weet zien we 9 september wel echt een iPhone met holografisch scherm..

Het beeldscherm van de toekomst

Op de film hieronder is een voorbeeld te zien van hoe het holografische scherm eruit zou komen te zien. Het ziet er heel cool uit maar of we dit scherm ook echt terug gaan zien in de nieuwe iPhone 6 lijkt onwaarschijnlijk.

Innovatieve roddels

Een andere innovatieve roddel die de rondte doet gaat over de home-button. Zo zijn er op internet verschillende afbeeldingen te vinden van “de nieuwe iPhone” met een home-button op de zijkant van het scherm in plaats van op de voorkant. Dit zou betekenen dat je voortaan je home-button niet meer met je duim zult bedienen maar met (waarschijnlijk) je ringvinger (zie onderstaande afbeelding). Ook zal dit voor meer plaats zorgen voor de applicaties.

home-button-zijknat2

Andere dingen die verteld werden gingen over een iPhone met een gebogen scherm en een volledig krasbestendige iPhone. Om erachter te komen of al deze geruchten waar zijn of niet zal er gewacht moeten worden tot 9 september wanneer de iPhone 6 officieel aangekondigd wordt. Eind september zal de iPhone naar verwachting in Nederland in de winkel liggen.

Privacy Policy