En nog meer geruchten – iPhone 6 wordt al in Augustus bekend gemaakt?

En nog meer geruchten – iPhone 6 wordt al in Augustus bekend gemaakt?

De geruchtenmolen is (gelukkig) nog lang niet klaar met het produceren van kersverse roddels en praatjes omtrent de toekomst van Apple. Dit keer hebben we er wederom een te pakken in de categorie iPhone 6.

this-radical-iphone-6-concept-completely-reimagines-the-worlds-favorite-smartphone

Geen paniek! – Het is maar een concept!

Op basis van ‘betrouwbare maar anonieme bronnen’ (ja ja ;-)) weet de Taiwanese tak van de krant Economic Times te melden dat de 4.7 inch variant van de toekomstige iPhone 6 al in Augustus van dit jaar het daglicht gaat zien. De grotere 5.5 inch zou een maand later wereldwijd in de winkels moeten liggen. Over deze laatste gingen ook geruchten de ronde dat deze pas in 2015 het daglicht zou zien vanwege een vertraagde ontwikkeling van een speciaal soort batterij.

Volgens de Economic Times zouden bepaalde onderdelen van de toekomstige iPhone 6 nu al worden gefabriceerd in Azie en zouden er uiteindelijk meer dan 60 miljoen iPhone 6 toestellen moeten worden geproduceerd in 2014. In hoeverre ook deze geruchten een kern van waarheid bevatten valt nog te zien, maar tot die tijd is het weer lekker ouderwets afwachten op nieuwe geruchten.

Privacy Policy