Het blijft bij speculeren naar de iWatch

Het blijft bij speculeren naar de iWatch

De lancering van de iWatch komt steeds dichterbij, en wij kunnen niet wachten om hem eens met eigen ogen te zien. Wat is er waar van de geruchten die nu de ronde in gaan en wat zal het apparaatje ons te bieden hebben?

Geruchten

Voor alsnog is het vooral speculeren naar wat de iWatch precies gaat worden want zoals we van Apple gewend zijn, laten ze niet veel los. Op internet verschijnen uiteenlopende geruchten over de mogelijkheden die de iWatch zou bieden. Wij sommen er een aantal voor je op.

Gezondheidssensoren

Volgens verschillende bronnen zal het horloge wat uitgerust worden met verschillende sensoren. Hierbij kan je denken aan sensoren als een hartslagmeter, slaapdieptemeter, bloedglucosemeter en zo staan er nog een stuk of 10 andere in het rijtje. Bij sommige zijn vraagtekens te stellen wat het praktisch nut er van is maar innovatief is het zeker.

Formaat & design

Daarnaast wordt er natuurlijk gespeculeerd over de looks van het horloge. Hoe zal hij er uit komen te zien? Waarschijnlijk wordt de iWatch te verkrijgen in verschillende afmetingen van het scherm. Het zou gaan om de volgende afmetingen: 2,5 inch, 2 inch en een king-size iWatch van 3 inch. Ook over het design wordt veel gesproken. De geruchten gaan dat er 5 verschillende uitvoeringen komen voor vrouwen, mannen, ouderen en kinderen.

iWatch

Verkoop

Verder gaan er al langer geruchten over de verkoop van de nieuwe gadget. In het begin werd er gedacht dat de productie rond september zou beginnen. Deze datum is inmiddels verlaat naar oktober. Wanneer wij hem hier hem hier in Nederland kunnen krijgen en of dat nog op tijd is voor een cadeautje onder de boom, is voor als nog een groot vraagteken.

Voor nu blijft het dus wachten op wat waar is en wat niet, tot de lancering van dit hoe dan ook spraakmakende horloge.

Privacy Policy